Welkom

Welkom op mijn website!

Hier vindt je alles op het gebied van nagel- en hand verzorging.

Ik ben Sylvana en ik ben 27 jaar oud. Onlangs ben ik gestart met de cursus Allround Nagelstyliste bij Nails XL in Hengelo. Hier wordt ik opgeleid tot allround nagelstyliste wat inhoudt dat ik diverse manicure technieken leer en ik leer om acryl- en gel nagels te zetten. Uiteindelijk hoop ik dit jaar nog mijn eigen nagelstudio te kunnen openen.

Zelf ben ik altijd al veel bezig geweest met de verzorging en het lakken van mijn nagels. De handen (en nagels) zijn immers je visitekaartje en naar mijn mening dienen deze er altijd goed verzorgd uit te zien. Daarom wilde ik ook graag deze cursus gaan doen om mijzelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied en hier mijn werk van te kunnen maken.

Via mijn website wil ik jullie op de hoogte houden van de laatste trends op het gebied van nagel- en hand verzorging, nail art en mijn vorderingen met betrekking tot de cursus. Ook neem ik jullie mee bij het opzetten en opbouwen van mijn nagelstudio. Tevens dient deze website als mijn portfolio waar ik jullie kan laten zien wat ik zoal kan.

Wil jij dus op de hoogte blijven van de laatste trends en mijn vorderingen? Neem dan regelmatig een kijkje op deze site 😉

Veel liefs,
Sylvana

 

One thought on “Welkom

  1. Ben zeer tevreden over de gellak en blijft goed zitten.ben iemand die dagelijks ouderen help met poetsen in hun huis en werk daardoor met veel vetschillende schoonmaak artikkelen maar de lak blijft goed zitten.??❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *