Nieuwe trend: Penisnagels?

Een tijdje geleden zag ik al een set nagels van nailsunny voorbij komen waarbij zij penissen op de nagels geplaatst hadden. Niet veel later zag ik bij meerdere nailartists een set voorbij komen die geïnspireerd waren op het mannelijke geslachtsdeel. Ik kon het dan ook niet laten om zelf eens een penis op mijn nagel te dragen en te zien wat de wereld om mij heen daar nou van vond.

Ik ben begonnen met het maken van een set stiletto nagels, gemaakt van Diva Easygel in de kleur Pink. Deze heb ik afgelakt met de gellak kleuren Londen en Bubblegum van Diva.

Vervolgens heb ik met de easygel een penis geboetseerd die ik vervolgens op mijn middelvinger geplaatst heb.

De reacties van de mensen om mij heen waren nogal uitlopend. De één vond het geweldig en de ander vond het te erg voor woorden. Over één ding waren ze het allemaal eens, je moet echt wel ballen hebben om deze set te dragen.

Al met al heeft deze set 2 weken op mijn nagels gezeten. Daarna raakte ik een beetje geïrriteerd door de penis die constant in mijn haar vast bleef hangen.

Ondanks de uiteenlopende reacties vond ik het zelf wel leuk om eens zn controversiele set te dragen. En eerlijk is eerlijk, soms is het gewoon fijn om iemand letterlijk een lul te kunnen noemen door je middelvinger op te steken 😉

Heb jij de ballen om deze set te dragen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *