Test: Diva nagelriem olie

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik werk met de Diva gellak. Zij hebben naast de gellak ook nog een aantal bijbehorende producten zoals gellak remover, nagel cleanser, pompflacons en nagelriem olie. De afgelopen weken heb ik de olie voor jullie getest en dit keer vertel ik jullie over mijn ervaringen hiermee.

Ten eerste kijk ik naar de verpakking. Ik ben namelijk dol op mooie en schattige dingen en deze nagelriem olie springt dan ook zeker in het oog. Het is namelijk een klein, bol potje van 11,5 ml. De olie zelf is roze gekleurd en onderin het potje zitten kleine bloemetjes. Elk potje heeft verschillende soorten bloemen erin zitten. In deze zitten kleine klaproosjes, maar in het potje dat ik aan mijn moeder gegeven heb zitten kleine madeliefjes. Verder is de dop licht grijs met in het glanzend zilver het logo, de merknaam, productomschrijving en ingrediënten. Aan de dop zit een kwastje vast, net zoals bij nagellak, waardoor de olie makkelijk aan te brengen is.

Wanneer je de dop van de olie draait, ruik je de zoete, fruitige geur van de olie. Persoonlijk houdt ik van zoete en fruitige geuren waardoor ik dus helemaal vrolijk wordt wanneer ik de olie open maak. Door het kwastje is de olie makkelijk en precies aan te brengen. De olie is daarnaast ontzettend zuinig in gebruik waardoor je hier lang mee kunt doen.

Verder voelt de olie vrij dik aan waardoor je echt het gevoel hebt dat je iets voedends aanbrengt op de huid/nagels. Hij is ook makkelijk in te smeren al duurt het wel even voordat deze ingetrokken is. Ik schat dat de olie er ruim 5 minuten over doet om echt goed ingetrokken te zijn.

Daarnaast merk ik ook echt wel een verbetering van mijn nagels en voelen mijn nagelriemen soepel aan. De huid rondom mijn nagels is ook goed gevoed en ik heb dan ook geen last van velletjes rondom mijn nagels.

Mijn moeder heeft ook een flesje van mij gekregen om te testen en zij is er net zo over te spreken als dat ik ben. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een heerlijke, verzorgende olie die ook nog eens lekker zoet ruikt, dan is deze olie zeker een aanrader!

Liefs,
Sylvana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *