Diva gellak

Een tijd geleden, toen ik besloot om nu eindelijk eens mijn droom achterna te gaan, ben ik op zoek gegaan naar een merk gellak waar ik graag mee zou willen werken. Nou ben ik iemand die valt voor kwaliteit maar ook zeker voor uiterlijk. Ik hou ervan om mooie, aantrekkelijke dingen te kopen en dezen tentoon te stellen. Zo gebeurde het dat ik tijdens mijn speurtocht naar gellak uit kwam bij het merk Diva.

Diva is een merk dat via een geselecteerd aantal webshops te verkrijgen is en die zeer makkelijk in gebruik is. Daarnaast heeft het merk een groot scala aan kleuren met diverse texturen. Zo zijn er normale kleuren maar ook kleuren met shimmers, een metallic finish en met glitters. Maar wat mij vooral aantrok waren toch wel de flesjes zelf. Deze zijn zwart met in roze letters de merknaam op de flesjes. Op de zijkant van het flesje staat een gekleurd streepje (de kleur die in het flesje zit) en de naam van de kleur. Aan de dop hangt een roze strikje met een hartje. Deze zijn aan een elastiekje gemaakt en over de dop van het flesje geschoven zodat je deze er eventueel vanaf kan halen tijdens het lakken.

Gellak design card om de kleuren in tentoon te stellen

Het merk heeft daarnaast ook een base & topcoat in één, een glanzende topcoat (zowel met als zonder plaklaag), een matte topcoat (zowel met als zonder plaklaag), cat eye lakjes, cat eye 5d lakjes, magneten, een gellak design card, prep, primer, gellak remover, nagel cleanser, nail wraps voor het verwijderen van de gellak en een mooi fluffy penseel om glitters mee aan te brengen.

Tot nu toe heb ik de gellak al aardig vaak gebruikt op zowel mijzelf als op mijn moeder, oma en schoonmoeder en wij allemaal zijn er zeer te spreken over. Al moet ik er wel bij zeggen dat het bij mijn moeder/oma/schoonmoeder langer en beter blijft zitten dan bij mijzelf. Ik ben er nog niet helemaal achter gekomen hoe het komt maar bij hun blijft het 2 weken mooi zitten (zoals het hoort) en bij mij ongeveer een week.

Nagels van mijn oma gelakt in de kleur P.S. I Love You

Inmiddels heb ik een kleine collectie opgebouwd en wil ik eigenlijk alle kleurtjes bij elkaar zien te krijgen. De gellak is onder andere te koop via Metoe Nails en kost rond de 12,95 (excl. 21% BTW) per flesje.

Mijn collectie tot nu toe

Uiteraard wil ik ook nog andere merken gaan proberen maar mocht je willen beginnen met gellak (en houden van schattige flesjes) dan is deze gellak zeker een aanrader.

Liefs Sylvana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *