GESLAAGD!!!!!!!!

Gisteren was het zover, de laatste lesdag van de cursus. Ik keek erg uit naar dit moment maar ik zag er ook tegenop. De dag waarop bekend zou worden of ik zou slagen of niet. Als eerste maakte ik de theorie toets die ik nog best wel pittig vond maar waar ik geen enkele fout in gemaakt heb.

Vervolgens ging ik aan de slag met mijn model. De opdracht was het nabehandelen van gelnagels die er 2 weken op zaten. Nou zat er inmiddels al aardig wat lucht onder dus ik had veel te vijlen maar alle 10 de nagels zaten er nog goed op. Mijn vriendin maakte het ook lekker makkelijk voor mij, zij wilde geen french manicure meer maar een overlay in cover pink.

Daarnaast werk ik met Crystal Nails en dit merk heeft een cover pink die niet embed hoeft te worden, er hoeft dus geen extra clear laag overheen gezet te worden wat mij dus ook weer veel tijd scheelde. Ik was daarom al veel eerder klaar dan normaal en de nagels zien er weer super mooi uit 🙂

Na het beoordelen van de nagels, die goed zijn beoordeeld was het toch echt tijd voor het in ontvangst nemen van de certificaten (ik heb er 3 gekregen namelijk: manicure, gel en acryl) en om afscheid te nemen van de docenten en mijn medestudent.

Vanaf nu mag ik mijzelf dus echt officieel een allround nagelstyliste noemen en sta ik nu echt op eigen benen. Het wordt dan ook de hoogste tijd voor mijn eerste klanten die ik zonder begeleiding van docenten ga behandelen maar ik ben er echt klaar voor!

Wil jij een klant bij mij worden? dat kan door mij een mail te sturen naar nailsbysyll@gmail.com voor het maken van een afspraak.

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in mijn portfolio om te zien wat er zoal mogelijk is.

Veel liefs,
Sylvana

One thought on “GESLAAGD!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *