Over

Hoi en welkom bij Nails by Syl!

Ik ben Sylvana Eversen, nagelstyliste en eigenaresse van Nails by Syl.

Nails by Syl is een nagelstudio aan huis in Rijswijk (ZH). Mijn klanten komen bij mij thuis waar ik hun handen en nagels tot in de puntjes verzorg. Uiteraard gebeurd dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee of een glaasje fris met wat lekkers erbij.

In maart 2018 heb ik de cursus tot Allround Nagelstyliste (bij Nails XL in Hengelo) afgerond en in juni 2018 heb ik mijn nagelstudio in Zevenaar geopend. Echter besloot ik te verhuizen naar Rijswijk, waardoor ik de salon in Zevenaar gesloten heb en mijn salon in Rijswijk geopend heb.

Tussen de bedrijven door blijf ik mijn kennis en vaardigheden bijhouden door het volgen van cursussen en workshops en het bezoeken van beurzen. Daarnaast lees ik vaktijdschriften. Hierdoor werk ik volgens de laatste technieken en trends.

Ik werk uitsluitend met producten op basis van EMA, ik werk dus volledig MMA vrij. Benieuwd wat MMA is en waarom ik het niet gebruik, lees dan snel mijn blog post hierover.

De merken waarmee ik werk zijn:
* Crystal Nails
* Metoe nails
* Diva
* Barbicide (desinfectant voor de salon/instrumenten en handen van mijzelf en klanten)

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan zijn dezen altijd welkom. Zo kunt u uw vraag of opmerking achterlaten als een reactie op één van mijn blogposts, een mail sturen naar nailsbysyll@gmail.com, een Whatsapp bericht sturen of mij bellen op 06-41831167.

Een afspraak maken kan door een Whatsapp bericht te sturen of door te bellen naar 06-41831167. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen door te mailen naar nailsbysyll@gmail.com

P.S. Vergeet Nails by Syl overigens ook niet te volgen op Instagram (@nails_by_syl) en Facebook ( Nails by Syl).

2 thoughts on “Over

 1. Hallo Sylvana,

  Bij deze wil ik je mijn complimenten geven voor je mooie website, heel leuk om te zien dat je met Crystal Nails werkt 🙂 Heel veel succes met je carriére als nagelstyliste.

  Met vriendelijke groet,
  Rilana de Valk

  Crystal Nails Benelux

  1. Dank je wel Rilana 🙂
   Crystal Nails is echt een ontzettend fijn merk, het is makkelijk en fijn om mee te werken en de kwaliteit is echt uitmuntend. Alles blijft netjes zitten en daarnaast zijn de verpakkingen en de penselen ook zeker een lust voor het oog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *