Over

Hoi en welkom bij Nails by Syl!

Ik ben Sylvana Eversen, nagelstyliste en eigenaresse van Nails by Syl.

In maart 2018 heb ik de cursus tot Allround Nagelstyliste (bij Nails XL in Hengelo) afgerond en in juni 2018 heb ik mijn nagelstudio in Zevenaar geopend. Echter besloot ik te verhuizen naar Wateringen, waardoor ik de salon in Zevenaar gesloten heb. Toch bleef het kriebelen om met nagels bezig te zijn en daarom heb ik besloten opnieuw een salon te openen in Wateringen.

Tevens vind ik het leuk om te bloggen, vandaar dat ik mijn website gecombineerd heb met een blog. Ik vind dat mooie en verzorgde handen en nagels voor iedereen bereikbaar moeten zijn, maar ik begrijp ook dat niet iedereen de financiële middelen heeft om naar een nagelstudio te gaan. Daarom deel ik mijn kennis en leuke maar makkelijk zelf te volgen nail art ontwerpen op mijn blog. 

Ik werk uitsluitend met producten op basis van EMA, ik werk dus volledig MMA vrij. Benieuwd wat MMA is en waarom ik het niet gebruik, lees dan snel mijn blog post hierover.

Ik werk met de producten van Crystal Nails.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan zijn dezen altijd welkom. Zo kunt u uw vraag of opmerking achterlaten als een reactie op één van mijn blogposts, een mail sturen naar nailsbysyll@gmail.com, een Whatsapp bericht sturen of mij bellen op 06-41831167.

Een afspraak maken kan door een Whatsapp bericht te sturen naar 06-41831167. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen door te mailen naar nailsbysyll@gmail.com

Openingstijden:
– Maandag 18:00 – 21:00
– Dinsdag 18:00 – 21:00
– Woensdag 19:00 – 21:00
– Donderdag 18:00 – 21:00
– Vrijdag 19:00 – 22:00
– Zaterdag gesloten
– Zondag gesloten

P.S. Vergeet Nails by Syl overigens ook niet te volgen op Instagram (@nails_by_syl) en Facebook ( Nails by Syl).

2 thoughts on “Over

 1. Hallo Sylvana,

  Bij deze wil ik je mijn complimenten geven voor je mooie website, heel leuk om te zien dat je met Crystal Nails werkt 🙂 Heel veel succes met je carriére als nagelstyliste.

  Met vriendelijke groet,
  Rilana de Valk

  Crystal Nails Benelux

  1. Dank je wel Rilana 🙂
   Crystal Nails is echt een ontzettend fijn merk, het is makkelijk en fijn om mee te werken en de kwaliteit is echt uitmuntend. Alles blijft netjes zitten en daarnaast zijn de verpakkingen en de penselen ook zeker een lust voor het oog 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *